Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Gripa restricționează accesul în Spitalul Slatina
09.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1619

Sunt restricții, de astăzi, pe mai multe secții ale Spitalului Județean de Urgență Slatina, din cauza numărului mare de pacienți cu viroze, pneumonii și gripă. Medicii au limitat accesul aparținătorilor. O singură persoană poate intra la un pacient și nu va sta mai mult de cinci minute. În ultimele zile, la Pediatrie și Infecțioase, numărul internărilor s-a dublat, iar paturile sunt ocupate aproape în totalitate.


În ultima săptămâna, zeci de cazuri de pacienți cu infecții respiratorii, pneumonii și gripă au fost internați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Reprezentanții unității medicale au luat astăzi măsuri de restricție, pentru că altfel spitalul riscă să intre în carantină.
În prima săptămână a lunii februarie, la nivelul județului Olt s-au înregistrat 1.545 de cazuri de infecții respiratorii acute, cu 68 de internări, și 537 de cazuri de pneumonii, cu 95 de internări. Numărul cazurilor de gripă a ajuns la 17.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018