Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pasarelă pentru pacienți la Spitalul Slatina
08.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1775

Acoperiți cu pătura, pe targă sau în cărucior, prin vânt, ploaie sau ninsoare. Așa sunt transportați bolnavii de cancer, diabet și boli interne, la Spitalul din Slatina, dintr-o clădire în alta, pentru a efectua investigații. Pentru că între Corpul Central și Corpul Medical nu există trecere, pacienții sunt plimbați prin curtea unității spitalicești, indiferent de vreme. Această situație va lua sfârșit. Conducerea unității medicală vrea să construiască o pasarelă între cele două clădiri.


Proiect îndrăzneț pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina. O pasarelă între clădiri, care este extrem de utilă pentru pacienți, dar și pentru cadrele medicale, ar putea fi construită în cel mai scurt timp. Acest lucru ar scăpa bolnavii de disconfortul transportului prin curtea unității medicale.
Pasarela va începe din clădirea de la Secția Medicală, chiar de deasupra intrării principale, și va face legătura cu corpul central, în zona casei scărilor. Investiția este mai mult decât necesară, spun reprezentanții Spitalului Slatina.
Valoarea estimativă a studiului de fezabilitate este de 40.000 de lei, iar construcția pasarelei va costa în jur de un milion de lei. Banii vor fi alocați de către Consiliul Județean Olt. Conducerea spitalului speră ca pasarela să fie gata până în iarna următoare.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE