Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gripa a făcut noi victime
07.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 570

Numărul cazurilor de gripă sezonieră este în continuă creștere. Alte patru noi cazuri au fost confirmate în ultima săptămână, iar în prezent numărul lor a ajuns la 17, în județul nostru. Reprezentanții DSP spun că toate persoanele sunt nevaccinate și fac apel la populație să solicite medicului de familie vaccinul antigripal.


 Încă patru cazuri de gripă au fost confirmate în județul Olt. Pacienții s-au prezentat la Spitalul Județean de Urgență Slatina cu febră, astenie, cefalee, tuse, stare generală alterată și au fost internați, pentru a primi tratament de specialitate.
Niciunul dintre cei 17 pacienți cu gripă din județul Olt nu a făcut vaccinul pentru sezonul 2017-2018. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică spun că și numărul virozelor și cel al pneumoniilor a crescut alarmant, în ultima săptămână.
DSP Olt anunță că a fost epuizat stocul pentru vaccinul antigripal. Medicii de familie din județ mai au aproape 1.800 de doze, pentru imunizarea populației. Cadrele medicale face apel la cetățeni să se imunizeze, pentru că îmbolnăvirea este periculoasă. La nivel național, zece persoane au decedat din cauza gripei sezoniere.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE