Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Încă patru cazuri de gripă
31.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 328

Alte patru cazuri noi de gripă sezonieră au fost înregistrate în județul Olt, în ultima săptămână. Pacineții s-au prezentat la Spitalul Slatina cu febră, cefalee și tuse. Le-au fost recoltate probe, iar toate cazurile au fost confirmate de laboratorul din cadrul Institutului Cantacuzino din București. Niciunul dintre cei patru pacienți nu a fost vaccinat împotriva gripei.


În total, numărul cazurilor de gripă în județul Olt a ajuns la 10. Reprezentanții DSP Olt spun că în ultima săptămână a crescut și numărul pneumoniilor și cel al infecțiilor respiratorii. Aproape 2.000 de oameni au ajuns la spital cu aceste afecțiuni.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018