Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Încă patru cazuri de gripă
31.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 343

Alte patru cazuri noi de gripă sezonieră au fost înregistrate în județul Olt, în ultima săptămână. Pacineții s-au prezentat la Spitalul Slatina cu febră, cefalee și tuse. Le-au fost recoltate probe, iar toate cazurile au fost confirmate de laboratorul din cadrul Institutului Cantacuzino din București. Niciunul dintre cei patru pacienți nu a fost vaccinat împotriva gripei.


În total, numărul cazurilor de gripă în județul Olt a ajuns la 10. Reprezentanții DSP Olt spun că în ultima săptămână a crescut și numărul pneumoniilor și cel al infecțiilor respiratorii. Aproape 2.000 de oameni au ajuns la spital cu aceste afecțiuni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018