Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Medicii de aur ai Slatinei
30.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 12495

Cu pricepere, dăruire și dorința de a face lucruri care pentru unii par imposibile, mai mulți medici tineri ai Spitalului Județean de Urgență Slatina au câștigat încrederea și aprecierea a sute sau chiar mii de pacienți. Premiaţi de autorităţi pentru intervenţii medicale în premieră, ei au vorbit, pentru Olt Tv, despre proiectele lor profesionale.


 Ei au fost invitaţi de onoare ai „Galei Superlativelor”, un eveniment în cadrul căruia Primăria Slatina oferă recunoştinţă oamenilor valoroși din oraș. Cătălin Duican şi Daniel Călin, George Remus Craioveanu, Mădălin Săndulescu, Ela Rusoiu, Andrei Ștefănescu și anestezistul Alina Chiriac sunt medicii de aur ai Slatinei.
Pentru acești oameni, dedicați, curajoși, profesioniști, prezența la un eveniment prin care li se recunoaște în mod public valoarea este o onoare. Este dovada că autoritățile apreciază eforturile lor, iar acest lucru îi motivează. Vor să facă și alte intervenții care par imposibile și, de ce nu, să urce din nou pe scena „Galei Superlativelor”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018