Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
A venit și gripa în Olt
16.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 256

Peste 1.400 de persoane au ajuns la spital în ultima săptămână cu infecții respiratorii și pneumonii. Au fost înregistrate și două cazuri de gripă sezonieră, cu virusul gripal tip B.


 Este vorba despre doi slătineni, de 24 și 52 de ani, nevaccinați împotriva gripei. Aceștia au ajuns la spital cu febră, tuse, stare generală alterată. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt recomandă vaccinarea populației împotriva gripei. DSP Olt a primit până acum aproape 18.000 de doze de vaccin gripal, din care au fost consumate 14.000. Vaccinul este gratuit și se găsește în cabinetele medicilor de familie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018