Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
A venit și gripa în Olt
16.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 264

Peste 1.400 de persoane au ajuns la spital în ultima săptămână cu infecții respiratorii și pneumonii. Au fost înregistrate și două cazuri de gripă sezonieră, cu virusul gripal tip B.


 Este vorba despre doi slătineni, de 24 și 52 de ani, nevaccinați împotriva gripei. Aceștia au ajuns la spital cu febră, tuse, stare generală alterată. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt recomandă vaccinarea populației împotriva gripei. DSP Olt a primit până acum aproape 18.000 de doze de vaccin gripal, din care au fost consumate 14.000. Vaccinul este gratuit și se găsește în cabinetele medicilor de familie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018