Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Două cazuri de rujeolă la Piatra Olt
12.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 635

Doi copii din Piatra Olt au fost diagnosticați cu rujeolă. Cei doi au șapte și nouă ani și provin de la aceeași unitate de învățământ. Cazurile au fost confirmate cu laboratorul Cantacuzino, iar cei doi se află sub tratament la domiciliu.


 În 2017, în județul Olt s-au înregistrat 123 de cazuri de rujeolă, fiind instituite trei focare. Toate cazurile au fost izolate în secțiile de Boli Infecțioase din cadrul Spitalelor Slatina, Caracal și Corabia și în alte spitale din țară. Cele mai multe cazuri înregistrate au fost în Slatina, Caracal și Corabia.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018