Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Unitatea de Primiri Urgențe are nevoie de medici
10.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 859

Noi angajări vor avea loc în perioada următoare la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Se caută medici pentru Unitatea de Primiri Urgențe, Neonatologie, Cardiologie și Oncologie. De asemenea, mai este nevoie și de asistente și infirmiere, 30 de posturi urmând să fie scoase la concurs.


Una dintre secțiile Spitalului Județean de Urgență Slatina care mai are nevoie de cel puțin un medic este UPU. Șapte medici lucrează aici dar, având în vedere volumul mare de muncă, mai este nevoie de încă doi, spune managerul unității medicale.
Pentru Unitatea de Primiri Urgențe urmează să fie depus un proiect de modernizare, în valoare de un milion și jumătate de euro. Deși dotările sunt foarte bune aici, conducerea spitalului vrea să extindă această secție pentru că este cea mai importantă, iar volumul de muncă este uriaș.
În perioada următoare se vor face angajări și pentru asistente și infirmiere.
În total, mai este nevoie de cinci medici, doi pentru UPU și câte unul la Neonatologie, Cardiologie și Oncologie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019