Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Proiect în premieră la Spitalul Slatina
05.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 165

Medicii și asistentele de la Spitalul Județean de Urgență Slatina vor merge la cursuri de formare profesională, atât la clinici renumite din țară, cât și din străinătate. Pregătirea se desfășoară în cadrul unui proiect pe fonduri europene, în valoare de aproape 11 milioane de lei, inițiat de conducerea spitalului în anul 2016.


 Proiect în premieră implementat pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina. Sute de medici și asistente vor merge anul acesta la cursuri de formare profesională.
În străinătate, cadrele medicale vor face pregătire profesională în Italia.
În cadrul aceluiași proiect, pe lângă medicii și asistentele de la Spitalul din Slatina vor participa la cursuri și cadre medicale din Pitești și București.
Proiectul face parte din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, axa prioritară 4, Incluziunea socială şi combaterea sărăciei. Îmbunătăţirea nivelului de competenţe al profesioniştilor din sectorul medical.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018