Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Proiect în premieră la Spitalul Slatina
05.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 268

Medicii și asistentele de la Spitalul Județean de Urgență Slatina vor merge la cursuri de formare profesională, atât la clinici renumite din țară, cât și din străinătate. Pregătirea se desfășoară în cadrul unui proiect pe fonduri europene, în valoare de aproape 11 milioane de lei, inițiat de conducerea spitalului în anul 2016.


 Proiect în premieră implementat pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina. Sute de medici și asistente vor merge anul acesta la cursuri de formare profesională.
În străinătate, cadrele medicale vor face pregătire profesională în Italia.
În cadrul aceluiași proiect, pe lângă medicii și asistentele de la Spitalul din Slatina vor participa la cursuri și cadre medicale din Pitești și București.
Proiectul face parte din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, axa prioritară 4, Incluziunea socială şi combaterea sărăciei. Îmbunătăţirea nivelului de competenţe al profesioniştilor din sectorul medical.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019