Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Proiect în premieră la Spitalul Slatina
05.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 220

Medicii și asistentele de la Spitalul Județean de Urgență Slatina vor merge la cursuri de formare profesională, atât la clinici renumite din țară, cât și din străinătate. Pregătirea se desfășoară în cadrul unui proiect pe fonduri europene, în valoare de aproape 11 milioane de lei, inițiat de conducerea spitalului în anul 2016.


 Proiect în premieră implementat pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina. Sute de medici și asistente vor merge anul acesta la cursuri de formare profesională.
În străinătate, cadrele medicale vor face pregătire profesională în Italia.
În cadrul aceluiași proiect, pe lângă medicii și asistentele de la Spitalul din Slatina vor participa la cursuri și cadre medicale din Pitești și București.
Proiectul face parte din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, axa prioritară 4, Incluziunea socială şi combaterea sărăciei. Îmbunătăţirea nivelului de competenţe al profesioniştilor din sectorul medical.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018