Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi investiții la Spitalul Slatina
04.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 743

Anul 2018 aduce noi proiecte și investiții pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina. Consiliul Județean continuă reabilitarea și modernizarea secțiilor, dar și achiziția de noi echipamente medicale. Numai la UPU va fi adusă aparatură medicală de 1,5 milioane de euro.


Și în 2018 continuă modernizarea Spitalului Județean Urgență Slatina. Mai multe corpuri de clădiri vor fi complet reabilitate și dotate cu echipamente medicale de ultimă generație.
Clădirea în care funcționează bolile interne și oncologice va fi complet refăcută și dotată cu aparatură medicală.
Valoarea proiectului este de șapte milioane de lei, iar pentru fosta clădire a Şcolii Postliceale Sanitare Christiana, de cinci milioane de lei. Investiții majore vor avea loc și la UPU Slatina.
Și în aparatură medicală vor fi investiții majore anul acesta. De la mobilier până la echipamente moderne pentru sălile de operație vor fi aduse la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019