Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi investiții la Spitalul Slatina
04.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 721

Anul 2018 aduce noi proiecte și investiții pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina. Consiliul Județean continuă reabilitarea și modernizarea secțiilor, dar și achiziția de noi echipamente medicale. Numai la UPU va fi adusă aparatură medicală de 1,5 milioane de euro.


Și în 2018 continuă modernizarea Spitalului Județean Urgență Slatina. Mai multe corpuri de clădiri vor fi complet reabilitate și dotate cu echipamente medicale de ultimă generație.
Clădirea în care funcționează bolile interne și oncologice va fi complet refăcută și dotată cu aparatură medicală.
Valoarea proiectului este de șapte milioane de lei, iar pentru fosta clădire a Şcolii Postliceale Sanitare Christiana, de cinci milioane de lei. Investiții majore vor avea loc și la UPU Slatina.
Și în aparatură medicală vor fi investiții majore anul acesta. De la mobilier până la echipamente moderne pentru sălile de operație vor fi aduse la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018