Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Noi investiții la Spitalul Slatina
04.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 680

Anul 2018 aduce noi proiecte și investiții pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina. Consiliul Județean continuă reabilitarea și modernizarea secțiilor, dar și achiziția de noi echipamente medicale. Numai la UPU va fi adusă aparatură medicală de 1,5 milioane de euro.


Și în 2018 continuă modernizarea Spitalului Județean Urgență Slatina. Mai multe corpuri de clădiri vor fi complet reabilitate și dotate cu echipamente medicale de ultimă generație.
Clădirea în care funcționează bolile interne și oncologice va fi complet refăcută și dotată cu aparatură medicală.
Valoarea proiectului este de șapte milioane de lei, iar pentru fosta clădire a Şcolii Postliceale Sanitare Christiana, de cinci milioane de lei. Investiții majore vor avea loc și la UPU Slatina.
Și în aparatură medicală vor fi investiții majore anul acesta. De la mobilier până la echipamente moderne pentru sălile de operație vor fi aduse la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018