Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Medicii de familie, rezolvați în aprilie
04.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 469

Medicii de familie au încetat de astăzi protestele și și-au reluat activitatea. Eliberează din nou trimiteri și rețete compensate și gratuite, iar pacienții nu mai au de suferit. Ministerul Sănătății și Casa Națională de Asigurări de Sănătate le-a promis că doleanțele lor vor fi rezolvate din luna aprilie, când vor semna noi contracte.


 Medicii de familie din toată țara au protestat, ieri, prin refuzul de a mai elibera trimiteri și rețete compensate și gratuite. Ei cer debirocratizarea sistemului de sănătate și mai mulți bani pentru cabinetele medicale. În urma negocierilor ce au avut loc între reprezentanții medicilor de familie, cei ai Ministerului Sănătății și Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, s-au găsit soluții pentru problemele din sistem.
Mai rămâne problema blocării sistemului electronic, dar medicii speră să se rezolve și acest lucru.
Potrivit reprezentanților CAS Olt, actele adiționale la contractele din 2017, care au generat protestul, au fost semnate de toți medicii din județul Olt. Noile contracte de finanțare vor fi semnate începând cu data de 1 aprilie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019