Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Medicii de familie, rezolvați în aprilie
04.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 455

Medicii de familie au încetat de astăzi protestele și și-au reluat activitatea. Eliberează din nou trimiteri și rețete compensate și gratuite, iar pacienții nu mai au de suferit. Ministerul Sănătății și Casa Națională de Asigurări de Sănătate le-a promis că doleanțele lor vor fi rezolvate din luna aprilie, când vor semna noi contracte.


 Medicii de familie din toată țara au protestat, ieri, prin refuzul de a mai elibera trimiteri și rețete compensate și gratuite. Ei cer debirocratizarea sistemului de sănătate și mai mulți bani pentru cabinetele medicale. În urma negocierilor ce au avut loc între reprezentanții medicilor de familie, cei ai Ministerului Sănătății și Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, s-au găsit soluții pentru problemele din sistem.
Mai rămâne problema blocării sistemului electronic, dar medicii speră să se rezolve și acest lucru.
Potrivit reprezentanților CAS Olt, actele adiționale la contractele din 2017, care au generat protestul, au fost semnate de toți medicii din județul Olt. Noile contracte de finanțare vor fi semnate începând cu data de 1 aprilie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018