Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ortopedie de înalt nivel la Spitalul Slatina
13.12.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3313

Doi medici ortopezi tineri de la Spitalul Județean de Urgență Slatina vor să diversifice gama de servicii oferite de unitatea medicală, în domeniul în care sunt specializați. Ligamentoplastia și artroscopia sunt intervenții pe care vor să le abordeze în perioada următoare, după ce vor primi aparatura necesară.


O intervenție chirurgicală pentru care mulți pacienți plătesc mii de euro la clinicile private, ligamentoplastia, efectuată în cazul rupturilor de ligamente, va fi efectuată în curând și la Slatina. La fel și artroscopia, o procedură chirurgicală folosită pentru tratarea leziunilor din interiorul articulațiilor. Echipa de medici ortopezi de la Spitalul Județean de Urgență a făcut demersuri pentru achiziționarea de aparatură pentru efectuarea acestor operații.
Pentru medicii ortopezi din Slatina, ligamentoplastia ar fi o intervenție care s-au putea realiza fără probleme la Spitalul Județean.
Aceste intervenții nu ar presupune costuri pentru pacienți, serviciile regăsindu-se printre cele subvenționate de stat.
Pe lângă aceste intervenții care vizează patologia genunchiului, ortopezii slătineni operează și pacienți cu anumite probleme ale coloanei vertebrale. Hernie de disc lombară și cervicală, artroză cervicală și protezare a coloanei vertebrale sunt intervenții realizate cu succes la Slatina, sub supravegherea medicului Ciprian Vâjău, care lucrează la o clinică din Franța.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018