Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Ortopedie de înalt nivel la Spitalul Slatina
13.12.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2762

Doi medici ortopezi tineri de la Spitalul Județean de Urgență Slatina vor să diversifice gama de servicii oferite de unitatea medicală, în domeniul în care sunt specializați. Ligamentoplastia și artroscopia sunt intervenții pe care vor să le abordeze în perioada următoare, după ce vor primi aparatura necesară.


O intervenție chirurgicală pentru care mulți pacienți plătesc mii de euro la clinicile private, ligamentoplastia, efectuată în cazul rupturilor de ligamente, va fi efectuată în curând și la Slatina. La fel și artroscopia, o procedură chirurgicală folosită pentru tratarea leziunilor din interiorul articulațiilor. Echipa de medici ortopezi de la Spitalul Județean de Urgență a făcut demersuri pentru achiziționarea de aparatură pentru efectuarea acestor operații.
Pentru medicii ortopezi din Slatina, ligamentoplastia ar fi o intervenție care s-au putea realiza fără probleme la Spitalul Județean.
Aceste intervenții nu ar presupune costuri pentru pacienți, serviciile regăsindu-se printre cele subvenționate de stat.
Pe lângă aceste intervenții care vizează patologia genunchiului, ortopezii slătineni operează și pacienți cu anumite probleme ale coloanei vertebrale. Hernie de disc lombară și cervicală, artroză cervicală și protezare a coloanei vertebrale sunt intervenții realizate cu succes la Slatina, sub supravegherea medicului Ciprian Vâjău, care lucrează la o clinică din Franța.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018