Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A venit vaccinul gripal
07.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 238

Cu o întârziere de două luni, vaccinul gripal a ajuns, în sfârșit, în județ Olt. 17.600 de doze au intrat ieri în depozitul Direcției de Sănătate Publică, iar astăzi a început distribuirea lor. Pentru a acoperi întreg necesarul pentru vaccinarea populației în Olt, DSP mai are nevoie de încă 13.000 de doze.


Vaccinul gripal a ajuns ieri după-amiază în județul Olt. 17.615 doze au fost repartizate în această a doua tranșă, care a ajuns cu o întârziere de două luni. Medicii spun că, în mod normal, imunizarea împotriva gripei trebuie făcută odată cu debutul sezonului rece. Astăzi, încă de la primele ore ale dimineții, furnizorii de servicii medicale au venit la sediul DSP, pentru a ridica dozele.
Dozele primite acoperă 60% din necesarul pentru județul Olt. Reprezentanții DSP speră să mai primească o nouă tranșă, până la finalul lunii.
Medicii recomandă imunizarea pentru persoanele de toate vârstele, pentru că este cea mai eficientă metodă de prevenire a îmbolnăvirii. Dacă, anul trecut, în Olt au fost 134 de cazuri de gripă cu 4 decese, de la începutul acestui sezon nu s-a înregistrat niciun caz.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019