Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Ce controlează DSP Olt?
06.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 211

Ambulanța, unitățile sanitare publice și private, laboratoarele de analiză, dar și unitățile de alimentație publică din zona unităților de învățământ din județ sunt verificate, în această perioadă, de inspectorii Direcției de Sănătate Publică Olt. Deși controalele sunt abia la început, au fost găsite deja o serie de nereguli.


Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt desfășoară o serie de controale, în această perioadă, în spitale, laboratoarele medicale din județ, la Ambulanța publică, dar și la cele private. Primele deficiențe au fost deja descoperite, pe toate liniile de control, spun reprezentanți DSP. La Balș, la un laborator privat de analize medicale, inspectorii DSP au găsit medicamente expirate în trusa de urgență.
Verificările continuă toată luna aceasta, iar de la anul controalele vor fi reluate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018