Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Ce controlează DSP Olt?
06.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 108

Ambulanța, unitățile sanitare publice și private, laboratoarele de analiză, dar și unitățile de alimentație publică din zona unităților de învățământ din județ sunt verificate, în această perioadă, de inspectorii Direcției de Sănătate Publică Olt. Deși controalele sunt abia la început, au fost găsite deja o serie de nereguli.


Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt desfășoară o serie de controale, în această perioadă, în spitale, laboratoarele medicale din județ, la Ambulanța publică, dar și la cele private. Primele deficiențe au fost deja descoperite, pe toate liniile de control, spun reprezentanți DSP. La Balș, la un laborator privat de analize medicale, inspectorii DSP au găsit medicamente expirate în trusa de urgență.
Verificările continuă toată luna aceasta, iar de la anul controalele vor fi reluate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017