Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Ce controlează DSP Olt?
06.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 166

Ambulanța, unitățile sanitare publice și private, laboratoarele de analiză, dar și unitățile de alimentație publică din zona unităților de învățământ din județ sunt verificate, în această perioadă, de inspectorii Direcției de Sănătate Publică Olt. Deși controalele sunt abia la început, au fost găsite deja o serie de nereguli.


Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt desfășoară o serie de controale, în această perioadă, în spitale, laboratoarele medicale din județ, la Ambulanța publică, dar și la cele private. Primele deficiențe au fost deja descoperite, pe toate liniile de control, spun reprezentanți DSP. La Balș, la un laborator privat de analize medicale, inspectorii DSP au găsit medicamente expirate în trusa de urgență.
Verificările continuă toată luna aceasta, iar de la anul controalele vor fi reluate.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018