Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Apa și spitalele, controlate de DSP
14.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 215

Fântânile publice și spitalele din județ se află în atenția Direcției de Sănătate Publică Olt. Calitatea apei este proastă în unele localități, iar echipele de control au dispus mai multe măsuri. Verificări au loc și în spitale, urmând ca rezultatul să fie prezentat luna viitoare.


În multe fântâni publice din județul Olt, apa nu este bună de consumat. O spun reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, în urma unor controale dispuse pe această temă.
Controale au loc și la spitale. Echipele DSP vor verifica laboratoarele unităților medicale, iar neregulile vor fi prezentate Ministerului Sănătății.
Prefectul le-a cerut celor de la DSP să continue verificările privind calitatea apei în județul Olt.
 


Șofer mort în accident la Valea Mare

Un bărbat și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație petrecut, ieri, pe DN 65, în localitatea Valea Mare. Acesta conducea o autoutilitară, când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind un autoturism. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante. Autoutilitara s-a răsturnat peste autoturism, iar șoferul acesteia a rămas încarcerat. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional.
20 Nov 2017