Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Apa și spitalele, controlate de DSP
14.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 266

Fântânile publice și spitalele din județ se află în atenția Direcției de Sănătate Publică Olt. Calitatea apei este proastă în unele localități, iar echipele de control au dispus mai multe măsuri. Verificări au loc și în spitale, urmând ca rezultatul să fie prezentat luna viitoare.


În multe fântâni publice din județul Olt, apa nu este bună de consumat. O spun reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, în urma unor controale dispuse pe această temă.
Controale au loc și la spitale. Echipele DSP vor verifica laboratoarele unităților medicale, iar neregulile vor fi prezentate Ministerului Sănătății.
Prefectul le-a cerut celor de la DSP să continue verificările privind calitatea apei în județul Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018