Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Apa și spitalele, controlate de DSP
14.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 262

Fântânile publice și spitalele din județ se află în atenția Direcției de Sănătate Publică Olt. Calitatea apei este proastă în unele localități, iar echipele de control au dispus mai multe măsuri. Verificări au loc și în spitale, urmând ca rezultatul să fie prezentat luna viitoare.


În multe fântâni publice din județul Olt, apa nu este bună de consumat. O spun reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, în urma unor controale dispuse pe această temă.
Controale au loc și la spitale. Echipele DSP vor verifica laboratoarele unităților medicale, iar neregulile vor fi prezentate Ministerului Sănătății.
Prefectul le-a cerut celor de la DSP să continue verificările privind calitatea apei în județul Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018