Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Medicii de familie se pregătesc de noi proteste
13.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 144

Medicii de familie din toată țara se pregătesc de noi proteste. Pe 15 noiembrie 3.000 de cadre medicale vor picheta Guvernul României. Lor li se vor alătura și pacienți, care îi susțin în acțiunile de protest. Banii insuficienți pentru medicina primară și birocrația din sistemul de sănătate sunt principalele nemulțumiri, pentru care medicii ies în stradă.


 După ce, în urmă cu două săptămâni, medicii de familie din Olt au pichetat Prefectura și Casa de Sănătate, aceștia se pregătesc de noi proteste. Pe 15 noiembrie va avea loc un miting de amploare la București. La manifestări vor participa între 2.000 și 3.000 de medici, asistente, dar și pacienți, din toată țara.
Medicii de familie fac un apel la solidaritate și au postat pe rețeaua de socializare un film în acest sens.
Medicii de familie spun că au ajuns în imposibilitatea de a-și mai desfășura activitatea. Sunt asaltați de tot felul hârtii și documente, sistemul electronic se blochează frecvent, iar pacienți nu își mai pot cumpăra rețetele.
Medicii de familie spun că sunt pregătiți să intre chiar în grevă generală, dacă lucrurile nu se vor îndrepta în sistemul de sănătate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018