Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Medicii de familie se pregătesc de noi proteste
12.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 261

Medicii de familie din toată țara se pregătesc de noi proteste. Pe 15 noiembrie 3.000 de cadre medicale vor picheta Guvernul României. Lor li se vor alătura și pacienți, care îi susțin în acțiunile de protest. Banii insuficienți pentru medicina primară și birocrația din sistemul de sănătate sunt principalele nemulțumiri, pentru care medicii ies în stradă.


 După ce, în urmă cu două săptămâni, medicii de familie din Olt au pichetat Prefectura și Casa de Sănătate, aceștia se pregătesc de noi proteste. Pe 15 noiembrie va avea loc un miting de amploare la București. La manifestări vor participa între 2.000 și 3.000 de medici, asistente, dar și pacienți, din toată țara.
Medicii de familie fac un apel la solidaritate și au postat pe rețeaua de socializare un film în acest sens.
Medicii de familie spun că au ajuns în imposibilitatea de a-și mai desfășura activitatea. Sunt asaltați de tot felul hârtii și documente, sistemul electronic se blochează frecvent, iar pacienți nu își mai pot cumpăra rețetele.
Medicii de familie spun că sunt pregătiți să intre chiar în grevă generală, dacă lucrurile nu se vor îndrepta în sistemul de sănătate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE