Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Medicii de familie se pregătesc de noi proteste
13.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 139

Medicii de familie din toată țara se pregătesc de noi proteste. Pe 15 noiembrie 3.000 de cadre medicale vor picheta Guvernul României. Lor li se vor alătura și pacienți, care îi susțin în acțiunile de protest. Banii insuficienți pentru medicina primară și birocrația din sistemul de sănătate sunt principalele nemulțumiri, pentru care medicii ies în stradă.


 După ce, în urmă cu două săptămâni, medicii de familie din Olt au pichetat Prefectura și Casa de Sănătate, aceștia se pregătesc de noi proteste. Pe 15 noiembrie va avea loc un miting de amploare la București. La manifestări vor participa între 2.000 și 3.000 de medici, asistente, dar și pacienți, din toată țara.
Medicii de familie fac un apel la solidaritate și au postat pe rețeaua de socializare un film în acest sens.
Medicii de familie spun că au ajuns în imposibilitatea de a-și mai desfășura activitatea. Sunt asaltați de tot felul hârtii și documente, sistemul electronic se blochează frecvent, iar pacienți nu își mai pot cumpăra rețetele.
Medicii de familie spun că sunt pregătiți să intre chiar în grevă generală, dacă lucrurile nu se vor îndrepta în sistemul de sănătate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018