Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Exces de birocrație în cabinetele medicilor
10.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1450

Solicitări de adeverințe, scutiri, avize, toate sunt nelipsite din cabinetului unui medic de familie, zi de zi. La el ajung părinți și elevi care sunt trimiși de la școală sau de la grădiniță să aducă diferite documente medicale, multe dintre el fără nicio valoare reală. Medicii se revoltă și le cer celor din cabinetele școlare să nu mai pună oamenii pe drumuri, dacă nu este absolut necesar.


 Mulți copii bolnavi la ușă, părinți și un alt copil care trebuie consultat. Este imaginea din cabinetul unui medic de familie pediatru cunoscut din Slatina, într-o zi obișnuită de lucru. Părinții sunt trimiși de la școală sau de la grădiniță să aducă tot felul de documente.
Pentru a depista eventualele probleme care să îl împiedice pe copil să facă ora de sport ar fi nevoie de investigații de specialitate, nu de o adeverință. Iar în cazul preșcolarilor, scutirile medicale sunt nejustificate.
Iar părinții ar trebui să ia atitudine atunci când sunt puși pe drumuri, pentru acte medicale inutile.

De asemenea, pentru înscrierea copiilor la grădiniță, creșă sau școală, singurele documente care pot fi solicitate de cadrele medicale din aceste instituții sunt avizul epidemiologic și adeverința cu mențiunea „clinic sănătos”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018