Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Mai puține viroze și pneumonii
31.10.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 136

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică ne informează că în intervalul 23-29 octombrie au fost înregistrate mai puţine infecţii acute respiratorii și pneumonii decât în săptămâna precedentă.


Cele două afecțiuni s-au manifestat la 130 de persoane, fără a avea tendință de tip epidemic, încadrându-se astfel în limitele intervalului așteptat ale circulației virusurilor gripale pentru această perioadă. Vaccinarea antigripală rămâne cea mai sigură și eficientă măsură profilactică, spun cei de la DSP. În practică nu se poate lua deocamdată această măsură pentru un număr mare de pacienți. Doar 324 de doze de vaccin gripal au fost repartizate de Ministerul Sănătății pentru județul Olt în luna octombrie, deși au fost solicitate în primă fază 30.000. Există și promisiunea că începând din a doua jumătate a lunii noiembrie va fi livrată a doua și a treia tranșă de vaccin gripal. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018