Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mai puține viroze și pneumonii
31.10.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 146

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică ne informează că în intervalul 23-29 octombrie au fost înregistrate mai puţine infecţii acute respiratorii și pneumonii decât în săptămâna precedentă.


Cele două afecțiuni s-au manifestat la 130 de persoane, fără a avea tendință de tip epidemic, încadrându-se astfel în limitele intervalului așteptat ale circulației virusurilor gripale pentru această perioadă. Vaccinarea antigripală rămâne cea mai sigură și eficientă măsură profilactică, spun cei de la DSP. În practică nu se poate lua deocamdată această măsură pentru un număr mare de pacienți. Doar 324 de doze de vaccin gripal au fost repartizate de Ministerul Sănătății pentru județul Olt în luna octombrie, deși au fost solicitate în primă fază 30.000. Există și promisiunea că începând din a doua jumătate a lunii noiembrie va fi livrată a doua și a treia tranșă de vaccin gripal. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018