Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Grad superior pentru spitalul din Caracal
30.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 198

Cu modernizarea maternității, înființarea unei secții de psihiatrie și cooptarea de medici tineri, Spitalul Municipal Caracal poate deveni o unitate medicală de gradul a III-lea. Numărul medicilor a crescut, a fost achiziționată aparatură nouă, iar numărul pacienților tratați aici este din ce în ce mai mare. Conducerea spitalului și Primăria Caracal fac eforturi pentru reclasificare. De asemenea, senatorul Renică Diaconescu, vicepreședintele Comisiei pentru sănătate, din Senat, susține acest demers.


 Planuri mari pentru Spitalul Municipal din Caracal. Conducerea unității face demersuri pentru transformarea din spital de gradul IV, cum este acum, în unitate de gradul III. În ultimii ani au venit medici noi, iar gama de servicii s-a extins, așa că se impune o reclasificare.
Un pas important a fost realizarea unei structuri noi, demers ce presupune reorganizarea maternității și înființarea unei secții noi.
În acest demers, un ajutor important a fost primit din partea senatorului Renică Diaconescu, vicepreședinte al Comisiei pentru sănătate din Senatul României.
Spitalul din Caracal are o poziție strategică, are medici buni și oferă servicii de calitate pentru toată zona de sud a județului, explică reprezentanții Primăriei Caracal.
Potrivit clasificării realizate de Ministerul Sănătății, spitalele de categoria a III-a deservesc populaţia judeţului şi doar ca excepţie pacienţi din judeţele limitrofe, pentru afecțiuni cu grad mediu de complexitate. Cele clasificate în categoria a IV deservesc populaţia locală, pentru afecţiuni cu grad mic de complexitate.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE