Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Nu mai vor să lucreze în centre de permanență
27.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 559

Asigurarea activității la Centrele de Permanență din județul Olt a iscat discuții aprinse între medicii de familie și autorități. Trei dintre cele șapte centre sunt închise, pentru că medicii refuză să lucreze acolo, din lipsa condițiilor, spun aceștia. Prefectul a spus că nu înțelege reacția medicilor și că va încerca să găsească soluții pentru ca toate centrele să fie funcționale. Reprezentantul medicilor de familie susține însă că medicii ar primi prea puțini bani și din acest motiv refuză să lucreze în aceste centre.


 În cadrul unei întâlniri cu autoritățile, medicii de familie
s-au revoltat. Ei spun că nu vor să mai facă de gardă în centrele de permanență din județul Olt pentru că nu au condițiile necesare. Când a auzit motivația, prefectul de Olt s-a arătat total nemulțumit.
Reprezentantul medicilor de familie, medicul Viorel Rădulescu, spune că aceștia refuză să lucreze în centrele de permanență pentru că sunt prost plătiți.
În județul Olt sunt funcționale Centrele de Permanență din Vișina Veche, Brastavățu, Osica de Sus și Dobroteasa. Centrele închise sunt la Crîmpoia, Potcoava și Baldovinești.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
OLTTV LIVE

Sărbători de poveste, la Slatina

O lună magică, în care luminile festive vor împodobi orașul, colindele vor răsuna în fiecare seară, iar Moș Crăciun îi va întâmpina pe copii în căsuța lui de pe Esplanadă. Asta îi așteaptă pe slătineni, începând cu 1 Decembrie, când se deschide Târgul de Crăciun. Momentul festiv va fi marcat printr-un concert susținut de Ducu Bertzi și formația sa. În săptămâna dinaintea Nașterii Domnului, Moș Crăciun va porni și cu trăsura prin oraș, să împartă cadouri la toți copiii, iar Narcisa Suciu ne va încânta cu colindele ei.
13 Nov 2017

Fără sensuri unice pe Libertății și Cornișei?

Circulație în ambele sensuri pe Libertății și Cornișei, păstrarea sensului unic pe strada Primăverii. Aceste prevederi sunt cuprinse într-un proiect aflat în consultare publică pe site-ul Primărie Slatina. Cetățenii pot studia propunerile autorităților și pot vota „pentru” sau „împotriva” acestor modificări. Înainte de decizia finală se va efectua însă un studiu de trafic, iar cetățenii din zonele vizate vor fi chemați să își spună punctul de vedere.
10 Nov 2017

Anchetă pentru copiii Melaniei Renghea

Relu Renghea, soțul fostei polițiste Melania Renghea, condamnată la închisoare pentru tentativă de omor, s-a sinucis aseară în locuința din satul Proaspeți, comuna Curtișoara. Acesta a fost găsit de soacra sa, spânzurat de un pom. Polițista se află la închisoare, iar bărbatul avea grijă de cei trei copii ai lor. Micuții sunt acum în grija părinților femeii, iar reprezentanții Protecției Copilului au demarat astăzi o anchetă, pentru a stabili cui vor fi încredințați minorii.
10 Nov 2017

Paul Stănescu - „Pentru un viitor sustenabil”

Vicepremierul Paul Stănescu a susținut ieri, la Palatul Victoria, un discurs despre Strategia Națională pentru Dezvoltare Durabilă, în cadrul evenimentului „Pentru un viitor sustenabil”. Cu această ocazie, reprezentanții Guvernului au anunțat că România începe procesul de revizuire a acestei strategii, care își propune, până în 2030, eradicarea tuturor formelor de sărăcie, lupta împotriva inegalităților și combaterea schimbările climatice.
15 Nov 2017