Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Nu mai vor să lucreze în centre de permanență
27.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 591

Asigurarea activității la Centrele de Permanență din județul Olt a iscat discuții aprinse între medicii de familie și autorități. Trei dintre cele șapte centre sunt închise, pentru că medicii refuză să lucreze acolo, din lipsa condițiilor, spun aceștia. Prefectul a spus că nu înțelege reacția medicilor și că va încerca să găsească soluții pentru ca toate centrele să fie funcționale. Reprezentantul medicilor de familie susține însă că medicii ar primi prea puțini bani și din acest motiv refuză să lucreze în aceste centre.


 În cadrul unei întâlniri cu autoritățile, medicii de familie
s-au revoltat. Ei spun că nu vor să mai facă de gardă în centrele de permanență din județul Olt pentru că nu au condițiile necesare. Când a auzit motivația, prefectul de Olt s-a arătat total nemulțumit.
Reprezentantul medicilor de familie, medicul Viorel Rădulescu, spune că aceștia refuză să lucreze în centrele de permanență pentru că sunt prost plătiți.
În județul Olt sunt funcționale Centrele de Permanență din Vișina Veche, Brastavățu, Osica de Sus și Dobroteasa. Centrele închise sunt la Crîmpoia, Potcoava și Baldovinești.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE