Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Nu mai vor să lucreze în centre de permanență
27.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 574

Asigurarea activității la Centrele de Permanență din județul Olt a iscat discuții aprinse între medicii de familie și autorități. Trei dintre cele șapte centre sunt închise, pentru că medicii refuză să lucreze acolo, din lipsa condițiilor, spun aceștia. Prefectul a spus că nu înțelege reacția medicilor și că va încerca să găsească soluții pentru ca toate centrele să fie funcționale. Reprezentantul medicilor de familie susține însă că medicii ar primi prea puțini bani și din acest motiv refuză să lucreze în aceste centre.


 În cadrul unei întâlniri cu autoritățile, medicii de familie
s-au revoltat. Ei spun că nu vor să mai facă de gardă în centrele de permanență din județul Olt pentru că nu au condițiile necesare. Când a auzit motivația, prefectul de Olt s-a arătat total nemulțumit.
Reprezentantul medicilor de familie, medicul Viorel Rădulescu, spune că aceștia refuză să lucreze în centrele de permanență pentru că sunt prost plătiți.
În județul Olt sunt funcționale Centrele de Permanență din Vișina Veche, Brastavățu, Osica de Sus și Dobroteasa. Centrele închise sunt la Crîmpoia, Potcoava și Baldovinești.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018