Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Prevenția – mărul discordiei între medici și CAS
26.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 211

Medicii de familie din județul Olt nu fac prevenție. Asta le-a spus președintele Casei de Sănătate, Florin Ciocan, în cadrul unei întâlniri. În timp ce unii medici au spus că prevenția este foarte greu de făcut, președintele Colegiului Medicilor de Familie Olt a afirmat că nu mai este timp pentru așa ceva, întrucât populația județului este foarte bolnavă.


 Au fost discuții aprinse, ieri, între medicii de familie și reprezentanții Casei de Sănătate Olt. Invitați la o întâlnire cu prefectul județului și cei de la Direcția de Sănătate Publică, medicii au fost acuzați că nu trimit pacienții la analize preventive.
Florin Ciocan, președinte CAS Olt (1036)-01
În replică, medicii au spus că prevenția se face foarte greu.
În discuție a intervenit și prefectul județului, care i-a rugat pe medici să fie mai responsabili.
Reprezentantul Colegiului Medicilor de Familie Olt le-a luat apărarea colegilor săi, spunând că nu mai este timp pentru prevenție.
De la începutul anului, niciun medic de familie din județ nu a solicitat la Casa de Sănătate formulare de trimitere la investigații de prevenție și nici un pacient nu a fost trimis la analize.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018