Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ajutată să devină mamă
12.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 10738

Încă o operație laparoscopică în sfera ginecologică a fost realizată astăzi cu succes de medicii slătineni, sub supravegherea unui ginecolog italian de la Spitalul Niguarda din Milano. A fost operată o tânără de 32 de ani, care nu putea avea copii. Intervenția a durat două ore, iar medicii o asigură pe tânără că va putea fi mămică în curând.


 Continuă colaborarea dintre Spitalul Județean de Urgență Slatina și Spitalul Niguarda din Milano, proiect susținut de compania Pirelli Slatina. Ginecologul italian Fabio Sanguineti s-a aflat astăzi într-o nouă vizită la Slatina, pentru schimb de experiență, și a participat la o intervenție chirurgicală laparoscopică.
La intervenția chirurgicală a participat medicul ginecolog Liviu Vasile, de la Spitalul Nr. 1 din Craiova, care i-a felicitat pe colegii slătineni.
Linia laparoscopică pentru intervenții ginecologice a fost achiziționată de Consiliul Județean Olt. Deși sunt abia la început, medicii slătineni au realizat peste 15 operații.
Reprezentanții Spitalului Slatina, dar și directorul Pirelli România promit că această colaborare va continua.

Pirelli Niguarda Slatina spital
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018