Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ajutată să devină mamă
12.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 10698

Încă o operație laparoscopică în sfera ginecologică a fost realizată astăzi cu succes de medicii slătineni, sub supravegherea unui ginecolog italian de la Spitalul Niguarda din Milano. A fost operată o tânără de 32 de ani, care nu putea avea copii. Intervenția a durat două ore, iar medicii o asigură pe tânără că va putea fi mămică în curând.


 Continuă colaborarea dintre Spitalul Județean de Urgență Slatina și Spitalul Niguarda din Milano, proiect susținut de compania Pirelli Slatina. Ginecologul italian Fabio Sanguineti s-a aflat astăzi într-o nouă vizită la Slatina, pentru schimb de experiență, și a participat la o intervenție chirurgicală laparoscopică.
La intervenția chirurgicală a participat medicul ginecolog Liviu Vasile, de la Spitalul Nr. 1 din Craiova, care i-a felicitat pe colegii slătineni.
Linia laparoscopică pentru intervenții ginecologice a fost achiziționată de Consiliul Județean Olt. Deși sunt abia la început, medicii slătineni au realizat peste 15 operații.
Reprezentanții Spitalului Slatina, dar și directorul Pirelli România promit că această colaborare va continua.

Pirelli Niguarda Slatina spital
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018