Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Ajutată să devină mamă
12.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 10465

Încă o operație laparoscopică în sfera ginecologică a fost realizată astăzi cu succes de medicii slătineni, sub supravegherea unui ginecolog italian de la Spitalul Niguarda din Milano. A fost operată o tânără de 32 de ani, care nu putea avea copii. Intervenția a durat două ore, iar medicii o asigură pe tânără că va putea fi mămică în curând.


 Continuă colaborarea dintre Spitalul Județean de Urgență Slatina și Spitalul Niguarda din Milano, proiect susținut de compania Pirelli Slatina. Ginecologul italian Fabio Sanguineti s-a aflat astăzi într-o nouă vizită la Slatina, pentru schimb de experiență, și a participat la o intervenție chirurgicală laparoscopică.
La intervenția chirurgicală a participat medicul ginecolog Liviu Vasile, de la Spitalul Nr. 1 din Craiova, care i-a felicitat pe colegii slătineni.
Linia laparoscopică pentru intervenții ginecologice a fost achiziționată de Consiliul Județean Olt. Deși sunt abia la început, medicii slătineni au realizat peste 15 operații.
Reprezentanții Spitalului Slatina, dar și directorul Pirelli România promit că această colaborare va continua.

Pirelli Niguarda Slatina spital
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017