Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Ajutată să devină mamă
12.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 10568

Încă o operație laparoscopică în sfera ginecologică a fost realizată astăzi cu succes de medicii slătineni, sub supravegherea unui ginecolog italian de la Spitalul Niguarda din Milano. A fost operată o tânără de 32 de ani, care nu putea avea copii. Intervenția a durat două ore, iar medicii o asigură pe tânără că va putea fi mămică în curând.


 Continuă colaborarea dintre Spitalul Județean de Urgență Slatina și Spitalul Niguarda din Milano, proiect susținut de compania Pirelli Slatina. Ginecologul italian Fabio Sanguineti s-a aflat astăzi într-o nouă vizită la Slatina, pentru schimb de experiență, și a participat la o intervenție chirurgicală laparoscopică.
La intervenția chirurgicală a participat medicul ginecolog Liviu Vasile, de la Spitalul Nr. 1 din Craiova, care i-a felicitat pe colegii slătineni.
Linia laparoscopică pentru intervenții ginecologice a fost achiziționată de Consiliul Județean Olt. Deși sunt abia la început, medicii slătineni au realizat peste 15 operații.
Reprezentanții Spitalului Slatina, dar și directorul Pirelli România promit că această colaborare va continua.

Pirelli Niguarda Slatina spital
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018