Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Angajații Ambulanței, la proteste în Capitală
11.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 186

Angajații Serviciilor de Ambulanță din toată țara au protestat astăzi la București. Peste 600 de ambulanțieri, printre care și angajați din județul Olt, au pichetat Ministerul Muncii, Ministerul Sănătății și pe cel al Finanțelor. Sindicaliștii au cerut modificarea Legii privind salarizarea personalului bugetar, suplimentarea posturilor, dar și condiții mai bune de lucru.


 Continuă protestele în sănătate. Angajații de la Serviciul de Ambulanță Olt, alături de colegii din celelalte județe din țară au ieșit astăzi în stradă. Peste 600 de persoane au participat la manifestări.
Protestele ambulanțierilor au demarat la începutul lunii octombrie. Printre revendicări se află stoparea diminuării veniturilor lunare, a sporurilor, acordarea de tichete de masă și în 2018 și suplimentarea de personal. Ambulanțierii nu sunt de acord nici cu trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat.
Ministrul Sănătății le-a promis că nu vor exista scăderi salariale și că problema parcului auto va fi rezolvată în cel mai scurt timp.
"Vreau să vă asigur că nu vor exista scăderi salariale în domeniul Ambulanței. Pe de altă parte, am discutat despre problema parcului auto și vreau să vă anunț că astăzi, pe ordinea de zi, este anunțat actul normativ care reglementează achiziționarea de ambulanțe. Va porni imediat achiziția", a declarat ministrul Sănătății, Florian Bodog.
Sindicaliștii spun că, în cazul în care promisiunile nu vor fi onorate, vor continua protestele și vor intra chiar în grevă generală.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018