Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Angajații Ambulanței, la proteste în Capitală
11.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 184

Angajații Serviciilor de Ambulanță din toată țara au protestat astăzi la București. Peste 600 de ambulanțieri, printre care și angajați din județul Olt, au pichetat Ministerul Muncii, Ministerul Sănătății și pe cel al Finanțelor. Sindicaliștii au cerut modificarea Legii privind salarizarea personalului bugetar, suplimentarea posturilor, dar și condiții mai bune de lucru.


 Continuă protestele în sănătate. Angajații de la Serviciul de Ambulanță Olt, alături de colegii din celelalte județe din țară au ieșit astăzi în stradă. Peste 600 de persoane au participat la manifestări.
Protestele ambulanțierilor au demarat la începutul lunii octombrie. Printre revendicări se află stoparea diminuării veniturilor lunare, a sporurilor, acordarea de tichete de masă și în 2018 și suplimentarea de personal. Ambulanțierii nu sunt de acord nici cu trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat.
Ministrul Sănătății le-a promis că nu vor exista scăderi salariale și că problema parcului auto va fi rezolvată în cel mai scurt timp.
"Vreau să vă asigur că nu vor exista scăderi salariale în domeniul Ambulanței. Pe de altă parte, am discutat despre problema parcului auto și vreau să vă anunț că astăzi, pe ordinea de zi, este anunțat actul normativ care reglementează achiziționarea de ambulanțe. Va porni imediat achiziția", a declarat ministrul Sănătății, Florian Bodog.
Sindicaliștii spun că, în cazul în care promisiunile nu vor fi onorate, vor continua protestele și vor intra chiar în grevă generală.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018