Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secțiile Spitalului Slatina, controlate de manager
09.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2251

Nerespectarea protocoalelor, lipsa comunicării dintre personalul medical și pacienți, dar și multe solicitări pentru achiziționarea de aparatură medicală. Sunt câteva dintre problemele și necesitățile din secțiile Spitalului Județean de Urgență Slatina, pe care managerul Cătălin Rotea le-a găsit în urma unui control. De anul viitor, acesta vrea să achiziționeze toată aparatura de care medicii au nevoie pentru investigații, operații și tratamentul pacienților.


 Noul manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina, Cătălin Rotea, a luat la rând secțiile unității medicale, pentru a vedea cu ce probleme se confruntă medicii, dar și pacienții.
Verificările sunt la final, iar reprezentanții spitalului au găsit mai multe nereguli. Multe au fost și solicitările din partea medicilor, pentru achiziționarea de aparatură medicală.
O problemă o reprezintă timpul de așteptare a pacienților, la Unitatea de Primire Urgențe.
Rotea spune că de anul viitor va începe reabilitarea mai multor secții ale spitalului și va fi achiziționată aparatură medicală nouă. Cât despre medicamente și materiale sanitare, acesta susține că spitalul nu se confruntă cu astfel de probleme.

Rotea Spitalul Slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE