Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vaccinul antigripal nu este pentru toată lumea
06.10.2017
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 267

Vaccinul antigripal nu este suficient nici anul acesta, pentru județul Olt. Deși reprezentanții Direcției de Sănătate Publică au solicitat Ministerului Sănătății 30.000 de doze, la nivel național se vor distribui deocamdată doar 19.000. Prioritate la imunizare au bolnavii internați în spital și personalul medico-sanitar.


De săptămâna viitoare, începe monitorizarea cazurilor de gripă la nivel de județ. Până acum însă, vaccinul nu a ajuns în depozitul Direcției de Sănătate Publică, deși necesarul a fost solicitat încă din vară.
Reprezentanții DSP spun că nu își explică răspunsul ministerului și speră să primească cele 30.000 de doze solicitate. La rândul lor, oamenii spun că vor să se vaccineze, pentru a se proteja de gripă. Nu înțeleg însă de ce vaccinurile nu sunt niciodată suficiente pentru populație.
Anul trecut, în județul Olt s-au înregistrat peste o sută de cazuri de gripă, iar cinci persoane au decedat.
 

vaccin lipsa imunizare minister
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018