Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Vaccinul antigripal nu este pentru toată lumea
06.10.2017
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 248

Vaccinul antigripal nu este suficient nici anul acesta, pentru județul Olt. Deși reprezentanții Direcției de Sănătate Publică au solicitat Ministerului Sănătății 30.000 de doze, la nivel național se vor distribui deocamdată doar 19.000. Prioritate la imunizare au bolnavii internați în spital și personalul medico-sanitar.


De săptămâna viitoare, începe monitorizarea cazurilor de gripă la nivel de județ. Până acum însă, vaccinul nu a ajuns în depozitul Direcției de Sănătate Publică, deși necesarul a fost solicitat încă din vară.
Reprezentanții DSP spun că nu își explică răspunsul ministerului și speră să primească cele 30.000 de doze solicitate. La rândul lor, oamenii spun că vor să se vaccineze, pentru a se proteja de gripă. Nu înțeleg însă de ce vaccinurile nu sunt niciodată suficiente pentru populație.
Anul trecut, în județul Olt s-au înregistrat peste o sută de cazuri de gripă, iar cinci persoane au decedat.
 

vaccin lipsa imunizare minister
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018