Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Proteste la Ambulanță, negocieri la Guvern
05.10.2017
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 866

Noi proteste în Sănătate au avut loc astăzi în toată țara. Medicii, asistentele, dar și șoferii de ambulanțe din județul Olt au purtat fundițe albe în piept pe toată perioada programului, iar pe salvări au fost lipite afișe cu revendicările solicitate. Între timp, la Guvern au avut loc negocieri între reprezentanții sindicatelor și miniștrii Muncii, Sănătății, Finanțelor și Dialogului Social. Angajații cer stoparea diminuării veniturilor lunare și condiții mai bune de lucru.


Angajații Serviciului Județean de Ambulanță Olt s-au alăturat astăzi colegilor din țară care au organizat noi proteste, față de problemele din sistem. Activitatea s-a desfășurat normal, dar angajații au purtat fundițe albe în piept, iar pe salvări au fost lipite afișe în semn de protest.
Principala revendicare se referă la stoparea diminuării veniturilor lunare ale salariaților din Sănătate.
Dotările slabe, dar și lipsa de personal cu care se confruntă și Serviciul de Ambulanță din Olt se mai află pe lista revendicărilor.
Reprezentanții Sindicatelor au fost astăzi la București, unde au participat la negocieri cu cei din Ministerul Muncii, Sănătății, Finanțelor și Dialogului Social.
Dacă problemele din Sănătate nu se vor rezolva, pe 19 octombrie este anunțat cel mai mare miting de protest, la care vor participa 20.000 de persoane.
 

proteste ambulanta angajati revendicari
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE