Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Probleme la restaurante
02.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 262

Ultimele controale derulate de Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Olt au scos la iveală probleme la toate cele trei restaurante verificate. Asta după ce, cu puțin timp în urmă, un restaurant din Scornicești a fost închis temporar, tot de medicii veterinari și tot pentru că nu respecta condițiile de securitate alimentară.


 Ultimele controale ale inspectorilor sanitari veterinari au vizat unități de procesare a cărnii, supermarketuri, depozite alimentare, dar și restaurante și fast-food-uri.
Și de această dată, ca și la verificările anterioare, au fost descoperite nereguli la restaurante.
În plus, toate alimentele care nu erau ambalate și etichetate corespunzător au fost ridicate de medicii veterinari din localurile respective.
Luna trecută, inspectorii sanitari veterinari au închis temporar un alt restaurant, după ce au găsit în bucătăria acestuia alimente fără documente de proveniență, cu ambalaje și etichete deteriorate. Localurile cu activitatea suspendată vor fi monitorizate atent, în următoarele luni, de specialiștii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

 

restaurant Direcția Sanitară
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018