Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Probleme la restaurante
02.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 274

Ultimele controale derulate de Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Olt au scos la iveală probleme la toate cele trei restaurante verificate. Asta după ce, cu puțin timp în urmă, un restaurant din Scornicești a fost închis temporar, tot de medicii veterinari și tot pentru că nu respecta condițiile de securitate alimentară.


 Ultimele controale ale inspectorilor sanitari veterinari au vizat unități de procesare a cărnii, supermarketuri, depozite alimentare, dar și restaurante și fast-food-uri.
Și de această dată, ca și la verificările anterioare, au fost descoperite nereguli la restaurante.
În plus, toate alimentele care nu erau ambalate și etichetate corespunzător au fost ridicate de medicii veterinari din localurile respective.
Luna trecută, inspectorii sanitari veterinari au închis temporar un alt restaurant, după ce au găsit în bucătăria acestuia alimente fără documente de proveniență, cu ambalaje și etichete deteriorate. Localurile cu activitatea suspendată vor fi monitorizate atent, în următoarele luni, de specialiștii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

 

restaurant Direcția Sanitară
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018