Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Probleme la restaurante
02.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 257

Ultimele controale derulate de Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Olt au scos la iveală probleme la toate cele trei restaurante verificate. Asta după ce, cu puțin timp în urmă, un restaurant din Scornicești a fost închis temporar, tot de medicii veterinari și tot pentru că nu respecta condițiile de securitate alimentară.


 Ultimele controale ale inspectorilor sanitari veterinari au vizat unități de procesare a cărnii, supermarketuri, depozite alimentare, dar și restaurante și fast-food-uri.
Și de această dată, ca și la verificările anterioare, au fost descoperite nereguli la restaurante.
În plus, toate alimentele care nu erau ambalate și etichetate corespunzător au fost ridicate de medicii veterinari din localurile respective.
Luna trecută, inspectorii sanitari veterinari au închis temporar un alt restaurant, după ce au găsit în bucătăria acestuia alimente fără documente de proveniență, cu ambalaje și etichete deteriorate. Localurile cu activitatea suspendată vor fi monitorizate atent, în următoarele luni, de specialiștii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

 

restaurant Direcția Sanitară
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017