Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Căldură mare în spital
21.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 71

Pacienţii internaţi la Spitalulul Judeţean de Urgenţă Slatina suportă greu canicula, iar singurul mod de a se răcori este să deschidă larg ferestrele şi uşile. Conducerea spitalului a dus pe secţii dozatoare cu apă, iar în curtea unităţii medicale a fost amplasat un cort în care se găseşte şi apă rece.




A fost căldură mare astăzi şi în saloanele Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Pacienţii din  saloanele în care nu bate soarele sunt ceva mai feriţi de căldura sufocantă. La prânz este cel mai greu, când aerul devine irespirabil.

Cei mai fericiţi sunt bolnavii din saloanele dotate cu aparat de aer condiţionat.

Atât pe secţiile spitalului, cât şi în curte au fost amplasate dozatoare cu apă, pentru pacienţi, aparţinători şi personalul medical.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024