Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Peste 450 de olteni au ajuns la Urgenţe
21.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 91

Odată cu sărbătoarea Paştelui, medicii din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina au avut patru zile de foc. Fie că vorbim despre colici abdominale, consum excesiv de alcool, incidente sau altercaţii, toate acestea au făcut subiectul sutelor de intervenţii la care au ajuns ambulanţele.




 

În perioada 11-14 aprilie, prin intermediul serviciului unic de urgenţă 112 au fost anunţate peste 450 de cazuri care au necesitat intervenţia personalului de pe ambulanţă. Majoritatea urgenţelor au fost cauzate de consumul excesiv de alimente. Trei pacienţi au necesitat transferul în alte unităţi sanitare din ţară.



 

În prima zi de Paşte, în cadrul Spitalului Judeţan de Urgenţă din Slatina au fost aduşi pe lume cinci copii. Dintre aceştia, trei au fost fete, iar doi, băieţi.



 

Specialiştii recomandă să nu mâncăm la aceeaşi masă cantităţi foarte mari de carne de miel, drob şi ouă roşii. Medicii se aşteapă ca şi în zilele următoare să ajungă la cabinete pacienţi care au avut probleme alimentare după sărbători.



Redactor: Raluca Brabete
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE