Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cabinetul de diabet, luat cu asalt de olteni
21.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 92

După ce a fost reabilitat cu fonduri europene şi dotat cu aparatură de ultimă generaţie, Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina tinde să rivalizeze, din toate punctele de vedere, cu clinicile private. Astfel, există cabinete luate cu asalt de pacienţi, unde sunt efectuate zeci de consultaţii zilnic.




Pe primul loc se situează cabinetul de Diabet zaharat, boli de nutriţie şi metabolice, în cadrul căruia cei patru medici efectuează în medie peste 70 de consultaţii pe zi. Pe locul al doilea, în ceea ce priveşte cele mai solicitate cabinete din Ambulatoriu, se află Neurologia, unde ajung aproximativ 40 de pacienţi pe zi.

În ultimele luni, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă au venit mai mulţi medici noi pe secţiile Dermatologie, Gastroenterologie şi Diabet. În plus, în viitorul apropiat, spitalul va avea un cabinet de Genetică medicală.

Ambulatoriul spitalului funcţionează în intervalul 07:00-19:00, iar programările pot fi făcute telefonic, pacienţii având posibilitatea de a-şi alege atât ziua, ora, cât şi medicul la care doresc să fie consultaţi.

Redactor: Raluca Brabete
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE