Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Proiecte pentru Vișina
29.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 174

Extinderea rețelei de canalizare în toată comuna Vișina, dar și introducerea gazelor naturale sunt o prioritate pentru autoritățile locale. Primarul spune că lucrările de canalizare vor începe deja anul viitor, iar pentru rețeaua de gaze au loc discuții cu posibili investitori.


Jumătate din comuna Vișina beneficiază de rețea de canalizare de ceva timp. Autoritățile spun că în curând vor începe lucrările și în restul localității. Trei milioane de euro sunt necesare pentru acest proiect.
Lucrările ar putea începe în primăvară, iar până la finalul anului viitor proiectul se va încheia.
Un vis care nu este imposibil, spune primarul din Vișina, îl reprezintă introducerea rețelei de gaze naturale. Pentru asta însă este nevoie de un investitor. Vestea bună este că sunt deja discuții cu persoane interesate să investească la Vișina.
Investițiile vor continua la Vișina și în 2018.
 

visina investiții
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018