Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Proiecte pentru Vișina
29.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 49

Extinderea rețelei de canalizare în toată comuna Vișina, dar și introducerea gazelor naturale sunt o prioritate pentru autoritățile locale. Primarul spune că lucrările de canalizare vor începe deja anul viitor, iar pentru rețeaua de gaze au loc discuții cu posibili investitori.


Jumătate din comuna Vișina beneficiază de rețea de canalizare de ceva timp. Autoritățile spun că în curând vor începe lucrările și în restul localității. Trei milioane de euro sunt necesare pentru acest proiect.
Lucrările ar putea începe în primăvară, iar până la finalul anului viitor proiectul se va încheia.
Un vis care nu este imposibil, spune primarul din Vișina, îl reprezintă introducerea rețelei de gaze naturale. Pentru asta însă este nevoie de un investitor. Vestea bună este că sunt deja discuții cu persoane interesate să investească la Vișina.
Investițiile vor continua la Vișina și în 2018.
 

visina investiții
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017