Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Proiecte pentru Vișina
29.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 107

Extinderea rețelei de canalizare în toată comuna Vișina, dar și introducerea gazelor naturale sunt o prioritate pentru autoritățile locale. Primarul spune că lucrările de canalizare vor începe deja anul viitor, iar pentru rețeaua de gaze au loc discuții cu posibili investitori.


Jumătate din comuna Vișina beneficiază de rețea de canalizare de ceva timp. Autoritățile spun că în curând vor începe lucrările și în restul localității. Trei milioane de euro sunt necesare pentru acest proiect.
Lucrările ar putea începe în primăvară, iar până la finalul anului viitor proiectul se va încheia.
Un vis care nu este imposibil, spune primarul din Vișina, îl reprezintă introducerea rețelei de gaze naturale. Pentru asta însă este nevoie de un investitor. Vestea bună este că sunt deja discuții cu persoane interesate să investească la Vișina.
Investițiile vor continua la Vișina și în 2018.
 

visina investiții
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018