Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rotunda păstrează tradiția
13.09.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 217

A fost mare sărbătoare la sfârșitul săptămânii trecute la Rotunda. Toată suflarea s-a adunat în centru la cea mai mare petrecere organizată de ziua comunei. În mijlocul sătenilor au venit și numeroși oameni politici și reprezentanți ai administrației locale.


S-au împlinit 317 ani de atestare documentară a localității Rotunda, iar de nouă ani autoritățile organizează câte o manifestare culturală, pentru a marca sărbătoarea comunității. Cu mic cu mare, sătenii au participat cu bucurie la cea mai mare petrecere de peste an. Grătarele au sfârâit toată ziua, berea a curs din belșug, iar copiii s-au jucat fericiți în locurile special amenajate pentru ei, în timp ce muzica populară a întreținut atmosfera. La eveniment au venit și numeroși politicieni și reprezentanți ai unor instituții.
Spectacolul oferit de organizatorii evenimentului aniversar de la Rotunda a avut succes în rândul publicului. Pe scenă au urcat numeroși artiști locali, care au interpretat cele mai frumoase melodii din repertoriul oltenesc.
 

Rotunda sărbătoare tradiție
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018