Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rotunda păstrează tradiția
13.09.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 231

A fost mare sărbătoare la sfârșitul săptămânii trecute la Rotunda. Toată suflarea s-a adunat în centru la cea mai mare petrecere organizată de ziua comunei. În mijlocul sătenilor au venit și numeroși oameni politici și reprezentanți ai administrației locale.


S-au împlinit 317 ani de atestare documentară a localității Rotunda, iar de nouă ani autoritățile organizează câte o manifestare culturală, pentru a marca sărbătoarea comunității. Cu mic cu mare, sătenii au participat cu bucurie la cea mai mare petrecere de peste an. Grătarele au sfârâit toată ziua, berea a curs din belșug, iar copiii s-au jucat fericiți în locurile special amenajate pentru ei, în timp ce muzica populară a întreținut atmosfera. La eveniment au venit și numeroși politicieni și reprezentanți ai unor instituții.
Spectacolul oferit de organizatorii evenimentului aniversar de la Rotunda a avut succes în rândul publicului. Pe scenă au urcat numeroși artiști locali, care au interpretat cele mai frumoase melodii din repertoriul oltenesc.
 

Rotunda sărbătoare tradiție
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE