Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Rotunda păstrează tradiția
13.09.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 188

A fost mare sărbătoare la sfârșitul săptămânii trecute la Rotunda. Toată suflarea s-a adunat în centru la cea mai mare petrecere organizată de ziua comunei. În mijlocul sătenilor au venit și numeroși oameni politici și reprezentanți ai administrației locale.


S-au împlinit 317 ani de atestare documentară a localității Rotunda, iar de nouă ani autoritățile organizează câte o manifestare culturală, pentru a marca sărbătoarea comunității. Cu mic cu mare, sătenii au participat cu bucurie la cea mai mare petrecere de peste an. Grătarele au sfârâit toată ziua, berea a curs din belșug, iar copiii s-au jucat fericiți în locurile special amenajate pentru ei, în timp ce muzica populară a întreținut atmosfera. La eveniment au venit și numeroși politicieni și reprezentanți ai unor instituții.
Spectacolul oferit de organizatorii evenimentului aniversar de la Rotunda a avut succes în rândul publicului. Pe scenă au urcat numeroși artiști locali, care au interpretat cele mai frumoase melodii din repertoriul oltenesc.
 

Rotunda sărbătoare tradiție
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018