Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rotunda păstrează tradiția
13.09.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 265

A fost mare sărbătoare la sfârșitul săptămânii trecute la Rotunda. Toată suflarea s-a adunat în centru la cea mai mare petrecere organizată de ziua comunei. În mijlocul sătenilor au venit și numeroși oameni politici și reprezentanți ai administrației locale.


S-au împlinit 317 ani de atestare documentară a localității Rotunda, iar de nouă ani autoritățile organizează câte o manifestare culturală, pentru a marca sărbătoarea comunității. Cu mic cu mare, sătenii au participat cu bucurie la cea mai mare petrecere de peste an. Grătarele au sfârâit toată ziua, berea a curs din belșug, iar copiii s-au jucat fericiți în locurile special amenajate pentru ei, în timp ce muzica populară a întreținut atmosfera. La eveniment au venit și numeroși politicieni și reprezentanți ai unor instituții.
Spectacolul oferit de organizatorii evenimentului aniversar de la Rotunda a avut succes în rândul publicului. Pe scenă au urcat numeroși artiști locali, care au interpretat cele mai frumoase melodii din repertoriul oltenesc.
 

Rotunda sărbătoare tradiție
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019