Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Rotunda investește în educație
28.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 110

Aproximativ o sută de copii din Rotunda vor învăța, din primăvara acestui an, într-o nouă clădire. Corpul B al Școlii Gimnaziale din localitate a fost reabilitat și modernizat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Contractul de finanțare pe care Primăria Rotunda l-a obținut are o valoare de peste un milion de lei.


Conducerea Primăriei Rotunda investește în copiii din localitate și în viitorul lor. Unul dintre proiectele aflate pe ultima sută de metri, vizează reabilitarea și modernizarea la standarde europene a unității școlare din localitate. Clădirea necesita de mai multă vreme îmbunătățiri, reparații și reabilitări.
De la tocărie, parchet, mobilier, instalații sanitare, cu toate au fost schimbate în cadrul acestui proiect. De asemenea, au fost instalate două centrale termice care să le asigure elevilor condiții bune pentru a învăța. La această dată, lucrările de reabilitare și modernizare sunt aproape finalizate. Astfel, din primăvara lui 2018 și acest corp va fi dat în funcțiune.
 

rotunda scoala noua
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrări capitale la Spitalul Județean Slatina

Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost mutată în corpul central al unității medicale, întreg etajul urmând să fie reabilitat. Consiliul Județean Olt a alocat șase milioane de lei, pentru modernizarea clădirii din corpul Medical. Imobilul nu a mai beneficiat de lucrări capitale de construcție încă din anul 1986, iar cele cinci secții care funcționează acolo aveau nevoie urgentă de reparații.
20 Aug 2018