Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Primăria Rotunda investește în educație
28.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 71

Aproximativ o sută de copii din Rotunda vor învăța, din primăvara acestui an, într-o nouă clădire. Corpul B al Școlii Gimnaziale din localitate a fost reabilitat și modernizat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Contractul de finanțare pe care Primăria Rotunda l-a obținut are o valoare de peste un milion de lei.


Conducerea Primăriei Rotunda investește în copiii din localitate și în viitorul lor. Unul dintre proiectele aflate pe ultima sută de metri, vizează reabilitarea și modernizarea la standarde europene a unității școlare din localitate. Clădirea necesita de mai multă vreme îmbunătățiri, reparații și reabilitări.
De la tocărie, parchet, mobilier, instalații sanitare, cu toate au fost schimbate în cadrul acestui proiect. De asemenea, au fost instalate două centrale termice care să le asigure elevilor condiții bune pentru a învăța. La această dată, lucrările de reabilitare și modernizare sunt aproape finalizate. Astfel, din primăvara lui 2018 și acest corp va fi dat în funcțiune.
 

rotunda scoala noua
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018