Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Rotunda investește în educație
28.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 101

Aproximativ o sută de copii din Rotunda vor învăța, din primăvara acestui an, într-o nouă clădire. Corpul B al Școlii Gimnaziale din localitate a fost reabilitat și modernizat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Contractul de finanțare pe care Primăria Rotunda l-a obținut are o valoare de peste un milion de lei.


Conducerea Primăriei Rotunda investește în copiii din localitate și în viitorul lor. Unul dintre proiectele aflate pe ultima sută de metri, vizează reabilitarea și modernizarea la standarde europene a unității școlare din localitate. Clădirea necesita de mai multă vreme îmbunătățiri, reparații și reabilitări.
De la tocărie, parchet, mobilier, instalații sanitare, cu toate au fost schimbate în cadrul acestui proiect. De asemenea, au fost instalate două centrale termice care să le asigure elevilor condiții bune pentru a învăța. La această dată, lucrările de reabilitare și modernizare sunt aproape finalizate. Astfel, din primăvara lui 2018 și acest corp va fi dat în funcțiune.
 

rotunda scoala noua
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018