Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Rotunda investește în educație
28.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 143

Aproximativ o sută de copii din Rotunda vor învăța, din primăvara acestui an, într-o nouă clădire. Corpul B al Școlii Gimnaziale din localitate a fost reabilitat și modernizat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Contractul de finanțare pe care Primăria Rotunda l-a obținut are o valoare de peste un milion de lei.


Conducerea Primăriei Rotunda investește în copiii din localitate și în viitorul lor. Unul dintre proiectele aflate pe ultima sută de metri, vizează reabilitarea și modernizarea la standarde europene a unității școlare din localitate. Clădirea necesita de mai multă vreme îmbunătățiri, reparații și reabilitări.
De la tocărie, parchet, mobilier, instalații sanitare, cu toate au fost schimbate în cadrul acestui proiect. De asemenea, au fost instalate două centrale termice care să le asigure elevilor condiții bune pentru a învăța. La această dată, lucrările de reabilitare și modernizare sunt aproape finalizate. Astfel, din primăvara lui 2018 și acest corp va fi dat în funcțiune.
 

rotunda scoala noua
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019