Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Proiecte pentru drumuri, la Curtișoara
17.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 178

După amenajarea rețelei de canalizare, proiect aflat în derulare, la Curtișoara începe asfaltarea. Autoritățile își propun ca, în câțiva ani, să nu există uliță fără asfalt în comună. Dar pentru asta trebuie să caute surse de finanțare. Fondurile europene sunt prima variantă.


O comună europeană, aflată la doi pași de Slatina, are nevoie de drumuri bune. Pornind de la această idee, autoritățile din Curtișoara și-au stabilit ca prioritate de investiții modernizarea ulițelor. Mai întâi trebuie să se încheie însă amenajarea rețelei de canalizare, pentru ca asfaltul să nu mai fie spart.
Până la finalizarea lucrărilor la rețeaua de canalizare, autoritățile din Curtișoara au misiunea să găsească resurse financiare pentru investițiile în drumuri.
Varianta fondurilor europene este prima luată în calcul, mai ales că în comună au mai fost atrase fonduri pentru un drum cu o lungime de șase kilometri.
În prezent, Primăria Curtișoara derulează un proiect pe fonduri europene prin care jumătate din locuitorii comunei vor beneficia de rețea de canalizare. Pentru cealaltă parte a comunei, banii vor veni de la Guvern, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
 

drumuri curtisoara asfaltare
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018