Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Proiecte pentru drumuri, la Curtișoara
17.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 84

După amenajarea rețelei de canalizare, proiect aflat în derulare, la Curtișoara începe asfaltarea. Autoritățile își propun ca, în câțiva ani, să nu există uliță fără asfalt în comună. Dar pentru asta trebuie să caute surse de finanțare. Fondurile europene sunt prima variantă.


O comună europeană, aflată la doi pași de Slatina, are nevoie de drumuri bune. Pornind de la această idee, autoritățile din Curtișoara și-au stabilit ca prioritate de investiții modernizarea ulițelor. Mai întâi trebuie să se încheie însă amenajarea rețelei de canalizare, pentru ca asfaltul să nu mai fie spart.
Până la finalizarea lucrărilor la rețeaua de canalizare, autoritățile din Curtișoara au misiunea să găsească resurse financiare pentru investițiile în drumuri.
Varianta fondurilor europene este prima luată în calcul, mai ales că în comună au mai fost atrase fonduri pentru un drum cu o lungime de șase kilometri.
În prezent, Primăria Curtișoara derulează un proiect pe fonduri europene prin care jumătate din locuitorii comunei vor beneficia de rețea de canalizare. Pentru cealaltă parte a comunei, banii vor veni de la Guvern, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
 

drumuri curtisoara asfaltare
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017