Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Alimentare cu apă la Brâncoveni
17.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 73

Rețeaua de alimentare cu apă potabilă nu mai este o promisiune, ci o certitudine, pentru locuitorii din Brâncoveni. Primăria a primit finanțare de la Guvern pentru proiectul „Prima înființare a sistemului de alimentare cu apă” în localitate. Proiectul se întinde pe o suprafață de 23 de kilometri și are o valoare de 12,7 milioane de lei.


Lipsa unei rețele de alimentare cu apă potabilă reprezintă principala problemă cu care se confruntă autoritățile și locuitorii din Brâncoveni. În acest moment, oamenii iau apă din fântâni folosind instalații improvizate.
Fiind una dintre localitățile mari ale județului, investiția pentru realizarea unui sistem de alimentare cu apă la care să aibă acces toți locuitorii din satele Brâncoveni, Mărgheni, Ociogi și Văleni, este foarte mare.
Lucrările vor demara din primăvara anului viitor.
 

brancoveni alimentare apa
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017