Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Alimentare cu apă la Brâncoveni
17.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 173

Rețeaua de alimentare cu apă potabilă nu mai este o promisiune, ci o certitudine, pentru locuitorii din Brâncoveni. Primăria a primit finanțare de la Guvern pentru proiectul „Prima înființare a sistemului de alimentare cu apă” în localitate. Proiectul se întinde pe o suprafață de 23 de kilometri și are o valoare de 12,7 milioane de lei.


Lipsa unei rețele de alimentare cu apă potabilă reprezintă principala problemă cu care se confruntă autoritățile și locuitorii din Brâncoveni. În acest moment, oamenii iau apă din fântâni folosind instalații improvizate.
Fiind una dintre localitățile mari ale județului, investiția pentru realizarea unui sistem de alimentare cu apă la care să aibă acces toți locuitorii din satele Brâncoveni, Mărgheni, Ociogi și Văleni, este foarte mare.
Lucrările vor demara din primăvara anului viitor.
 

brancoveni alimentare apa
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018