Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Alimentare cu apă la Brâncoveni
17.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 119

Rețeaua de alimentare cu apă potabilă nu mai este o promisiune, ci o certitudine, pentru locuitorii din Brâncoveni. Primăria a primit finanțare de la Guvern pentru proiectul „Prima înființare a sistemului de alimentare cu apă” în localitate. Proiectul se întinde pe o suprafață de 23 de kilometri și are o valoare de 12,7 milioane de lei.


Lipsa unei rețele de alimentare cu apă potabilă reprezintă principala problemă cu care se confruntă autoritățile și locuitorii din Brâncoveni. În acest moment, oamenii iau apă din fântâni folosind instalații improvizate.
Fiind una dintre localitățile mari ale județului, investiția pentru realizarea unui sistem de alimentare cu apă la care să aibă acces toți locuitorii din satele Brâncoveni, Mărgheni, Ociogi și Văleni, este foarte mare.
Lucrările vor demara din primăvara anului viitor.
 

brancoveni alimentare apa
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018