Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alimentare cu apă la Brâncoveni
17.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 192

Rețeaua de alimentare cu apă potabilă nu mai este o promisiune, ci o certitudine, pentru locuitorii din Brâncoveni. Primăria a primit finanțare de la Guvern pentru proiectul „Prima înființare a sistemului de alimentare cu apă” în localitate. Proiectul se întinde pe o suprafață de 23 de kilometri și are o valoare de 12,7 milioane de lei.


Lipsa unei rețele de alimentare cu apă potabilă reprezintă principala problemă cu care se confruntă autoritățile și locuitorii din Brâncoveni. În acest moment, oamenii iau apă din fântâni folosind instalații improvizate.
Fiind una dintre localitățile mari ale județului, investiția pentru realizarea unui sistem de alimentare cu apă la care să aibă acces toți locuitorii din satele Brâncoveni, Mărgheni, Ociogi și Văleni, este foarte mare.
Lucrările vor demara din primăvara anului viitor.
 

brancoveni alimentare apa
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrări capitale la Spitalul Județean Slatina

Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost mutată în corpul central al unității medicale, întreg etajul urmând să fie reabilitat. Consiliul Județean Olt a alocat șase milioane de lei, pentru modernizarea clădirii din corpul Medical. Imobilul nu a mai beneficiat de lucrări capitale de construcție încă din anul 1986, iar cele cinci secții care funcționează acolo aveau nevoie urgentă de reparații.
20 Aug 2018