Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Probleme cu indemnizațiile de handicap
08.11.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1834

Depășirea cât mai rapidă a crizei politice și instalarea unui Guvern competent ar veni ca o gură de aer pentru primăriile din toată țara. Edilii locali așteaptă o nouă rectificare bugetară pentru a putea plăti, până la sfârșitul anului, indemnizațiile de handicap. Deputatul oltean Marius Iancu atrage atenția că deja au apărut semnale din partea administrațiilor locale că nu există fonduri suficiente pentru acestor sector.


 Sfârșitul anului ar putea aduce mai multe primării în situația imposibilității încheierii anului fiscal. Cu toții așteaptă, acum, rezolvarea crizei politice actuale și conturarea unei noi rectificări de buget. Banii din rectificare sunt cu atât mai importanți cu cât mai multe administrații din țară nu mai au fonduri pentru indemnizațiile de handicap.
La sfârșitul lunii februarie, parlamentarii PSD au venit cu mai multe amendamente ce vizau ca primăriile să fie degrevate de plata indemnizațiilor de handicap, întrucât nu pot gestiona aceste cheltuieli. Majoritatea parlamentară de atunci a respins această inițiativă, astfel că povara indemnizațiilor de handicap, rămâne pe umerii administrațiilor locale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE