Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noii parlamentari de Olt
08.12.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 409

Alegerile din 6 decembrie au arătat opțiunea politică a tuturor cetățenilor cu drept de vot. Oltul va trimite în parlament 6 deputați și 3 senatori, iar configurația finală va fi gata după numărătoarea finală a buletinelor de vot. Singurul loc care este încă în luptă strânsă este cel de deputat.


Numărătoarea totală a voturilor este aproape de final, iar în acest moment cunoaștem aproape toți deputații și senatorii care vor reprezenta județul Olt în Parlament. Partidul Social Democrat va trimite în mod sigur 4 deputați și 2 senatori, iar noii parlamentari spun că îi vor reprezenta pe olteni cu mândrie.
Și cei de la Partidul Național Liberal vor avea reprezentanți olteni în Parlament. În urma numărării parțiale a voturilor, Liviu Voiculescu și Gigel Știrbu sunt cei care au reușit să câștige câte un loc de senator, respectiv de deputat.
Ultimul loc de deputat al județului Olt este încă sub semnul întrebării. Dacă PMP nu va reuși să facă pragul național de 5%, atunci PSD Olt își va mai adăuga în portofoliu încă un deputat, în persoana lui Emil Albotă. Există însă șanse să prindă acest ultim loc de deputat, unul dintre partidele AUR, PMP și USR-PLUS.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE