Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt: Pregătiri pentru alegerile parlamentare
07.10.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 317

Gazda conferinței de presă de astăzi a Partidului Social Democrat a fost președintele Marius Oprescu. Rezultatele scrutinului din septembrie, componența noului Consiliu Județean și perspectivele politice ale partidului pentru alegerile parlamentare au fost doar câteva dintre subiectele dezbătute de liderul social democrat, cu jurnaliștii olteni.


Vineri a avut loc validarea oficială a rezultatelor la alegerile locale din 27 septembrie, iar președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a ținut să mulțumească tuturor oltenilor pentru încrederea acordată. Scorul final al Partidului Social Democrat pentru Consiliul Județean a fost de 54,48%; un procent care îi asigură majoritate în forul decizional județean, dar și cele două funcții de vicepreședinte.
Președintele Marius Oprescu a făcut și primele referiri la lista viitorilor candidați sociali-democrați olteni la alegerile parlamentare. El a declarat că singurul lucru cert cu privire la alegerile parlamentare este acela că secretarul general al PSD, Paul Stănescu, va deschide lista de senatori la Olt.
Lista cu numele propuse pentru alegerile parlamentare urmează a fi votată de partid. Din informațiile aflate pe surse, la Senat, PSD va miza pe Paul Stănescu și Siminica Mirea. În ceea ce privește propunerile pentru Camera Deputaților, social-democrații olteni vor merge pe mâna lui Marius Iancu, Florin Barbu, Cătălin Grecu și Adrian Chesnoiu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE