Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Echipa PSD, un nou mandat la Primăria Slatina
30.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1385

O zi importantă în viața PSD și un nou pas pentru Emil Moț, primarul Slatinei. Împreună cu echipa sa, fără de care nimic din ce și-a propus nu ar fi posibil, s-a prezentat astăzi la Biroul Electoral de Circumscripție Municipală Slatina pentru validarea mandatului său de primar și ale consilierilor locali.


După rezolvarea tuturor contestațiilor, Biroul Electoral de Circumscripție Municipală Slatina a invitat astăzi toate partidele politice care au intrat în componența viitorului Consiliu Local, pentru a înmâna certificatele consilierilor. Alături de cei cu care formează deja o echipă și care vor face parte din Consiliul Local, Emil Moț a venit la Biroul Electoral pentru validarea mandatului de primar și a celor de consilieri locali.
La finalul acestui eveniment, edilul Emil Moț a mulțumit tuturor slătinenilor pentru încrederea acordată și a promis că va continua toate proiectele de modernizare și de dezvoltare a Slatinei.
În noua componență a Consiliului Local Slatina, Partidul Social Democrat are o majoritate confortabilă, cu 13 consilieri locali.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE