Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt vrea profesioniști în funcții publice
24.08.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 410

Liderii PSD Olt și-au dat întâlnire în week-end, la congresul extraordinar al partidului. Senatori, deputați, dar și reprezentanți de seamă din cadrul PSD Olt au fost prezenți pentru a vota și valida noua conducere centrală. Cu toții spun că partidul trebuie să ocupe din nou primul loc în preferințele alegătorilor și sunt alături de Marcel Ciolacu în acțiunea de a revigora și de a da un plus de valoare formațiunii politice.


Congresul PSD a adunat la Slatina, pe Dealul Grădiște, 45 de delegați din cadrul organizațiilor din județ. Au fost prezenți membrii importanți ai partidului, printre care mai mulți senatori și deputați de Olt. Cu toții au explicat faptul că formațiunea politică avea nevoie de o conducere statutară înainte de alegeri și sunt convinși că noua echipă a lui Marcel Ciolacu va veni cu un plus de noutate și de revigorare.
Printre delegații prezenți la congres s-au aflat și personalități marcante ale organizației județene. Aceștia au susținut faptul că partidul avea nevoie de o reconstrucție, astfel încât să recâștige încrederea electoratului.
Noua conducere a Partidului Social Democrat se bucură în acest moment de susținerea tuturor organizațiilor județene din țară.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE