Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Marius Oprescu: Orban, premierul „Habarnam”
26.06.2020
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 259

Declarația mincinoasă a premierului Ludovic Orban, care spunea că Spitalul Slatina nu s-a implicat în tratarea pacienților cu COVID-19 a fost taxată dur de conducerea PSD Olt. „Spitalul nostru a tratat 150 de pacienți cu coronavirus”, iar „prim-ministrul țării habar n-are cine, unde şi când s-a ocupat de gestionarea acestei pandemii”, sunt replicile lui Marius Oprescu la adresa premierului, pe care în numește „Habarnam”.


Declarațiile lui Orban, de joi seară, de la un post de televiziune central, care subliniau că Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina n-a fost implicat în tratarea pacienţilor COVID a stârnit reacții vehemente la nivel local. Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a transmis astăzi un comunicat de presă cu replici dure la adresa premierului.
„Dacă prim-ministrul țării habar n-are cine, unde şi când s-a ocupat de gestionarea acestei pandemii, ce rost mai are să discutăm? Vorba aceea, unde nu e, nici Dumnezeu nu cere! Ce să-i cerem noi?
Când faci politica guvernului din birou cu o mână de oameni, care sunt interesaţi doar de achiziţii prin firme fantomă, nu ai cum să ştii ce se întâmplă în realitatea socială. Cred că nu îl interesează un spital micuț din provincie, ci doar cele care toacă multe materiale cumpărate la suprapreț de la Unifarm”, a spus Marius Oprescu.
Președintele PSD Olt a mai subliniat faptul că, în actuala guvernare, minciuna și instabilitatea continuă în măsuri și declarații sunt la ordinea zilei.

„Ni se demonstrează că acest guvern habar n-are când începe pandemia, habar n-are cine tratează pacienții, habar n-are când apar măsuri de relaxare, habar n-are când apare planul de relansare economică, habar n-are când se măresc pensiile și alocațiile…. Iar cetățenii s-au săturat de "aventurile lui Habarnam"!”, mai spune președintele PSD.
În același comunicat de presă este precizat faptul că Spitalul Județean de Urgență Slatina - Secția Boli Infecțioase este, conform Ordinului Ministrului Sănătății 555/2020, spital suport pentru pacienții Covid-19. Până în prezent, principala unitate spitalicească din județul nostru a tratat 150 de pacienți, din care: 32 sunt internați în prezent, 99 vindecați şi 19 transferați către alte spitale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE