Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PNL, schimbări în instituțiile locale
12.12.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 569

„Florin Homorean va fi, cu siguranță, prefectul județului”. Declarația aparține președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu, care a susținut astăzi o conferință de presă. El a mai precizat că schimbările în conducerea instituțiilor publice se vor produce mai întâi acolo unde directorii au fost numiți sau detașați, fără a susține concurs.


PNL a lăsat județul fără prefect și încă mai analizează dacă Florin Homorean îndeplinește toate condițiile pentru a fi reprezentantul Guvernului în Olt. Depinde de Guvern și de MAI când se va produce schimbarea, a explicat astăzi președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu. Asta în ciuda faptului că liderul politic al liberalilor, Rareș Bogdan, anunța încă de la sfârșitul lunii octombrie că toți prefecții vor fi schimbați în 48 de ore.
Liberalii pregătesc și primele schimbări la vârful instituțiilor publice locale. Vor acționa mai întâi acolo unde directorii ocupă aceste funcții prin numire sau detașare.
Liviu Voiculescu a mai anunțat că, la nivel central, se negociază oferirea unor funcții de conducere în teritoriu și pentru membrii ALDE, câteva instituții județene urmând să fie conduse de social democrați. De asemenea, funcția de subprefect al județului va fi păstrată de ALDE, care îl va înlocui însă pe Florin Dumitru, actualul subprefect, cu Nicolae Hristescu, director adjunct al ITM Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024