Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt, o echipă implicată, aproape de oameni
11.11.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 201

Scorul bun din Olt al alegerilor prezidențiale este rezultatul unei echipe implicate, care a fost mereu aproape de cetățeni, a declarat președintele PSD Olt, Paul Stănescu. El le-a mulțumit tuturor alegătorilor, dar și primarilor și militanților implicați în procesul electoral de ieri.


”PSD Olt a obținut la acest scrutin un important scor electoral pentru care țin să mulțumesc cetățenilor noștri, care ne-au acordat, din nou, un vot masiv de încredere“, a transmis Paul Stănescu.
Liderul PSD Olt a mai adăugat că rezultatul reprezintă încă o dovadă de susținere, manifestată prin alegerea într-o proporție covârșitoare a candidatului PSD la alegerile prezidențiale. „Am reușit acest lucru și datorită primarilor și militanților noștri, care au muncit foarte mult în promovarea principiilor noastre electorale din casă în casă și om cu om”, a precizat Paul Stănescu.
Pentru echipa PSD Olt, votul de duminică este un motiv în plus pentru ca organizația să depună toate eforturile ca județul Olt să fie reprezentat cu succes, la nivel național.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE