Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Contestatarii ALDE, într-un nou partid
23.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 197

Înlăturați din ALDE pentru că au contestat deciziile conducerii, deputatul Mihai Niță și alți parlamentari din țară vor să se înscrie într-un alt partid. Dar nu într-o formațiune dintre cele care domină scena politică. Vor să preia un partid înființat deja, dar care nu este cunoscut. Acesta ar urma să susțină programul de guvernare al PSD.


După ce a cerut demisia secretarului general al partidului, Daniel Chițoiu și a demisionat apoi din grupul ALDE de la Camera Deputaților, parlamentarul oltean Mihai Niță a fost înlăturat de la conducerea ALDE Olt. Fostul președinte al liberalilor și democraților olteni spune că își menține tot ceea ce a declarat și nu e dispus să tacă, pentru a-și păstra funcția.
Mihai Niță spune că va continua să facă politică într-un alt partid, alături de ceilalți parlamentari care contestă deciziile președintelui Tăriceanu.
Noul partid ar urma să susțină deciziile politice al PSD. Mihai Niță a mai precizat că ieșirea de la guvernare a ALDE nu a fost discutată și explicată corect, de aceea s-a ajuns la un conflict major în cadrul partidului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE