Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Candidaturi slabe” la congresul PSD
27.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 150

157 de social-democrați din Olt participă sâmbătă, la congresul de desemnare a noii conduceri PSD. Liderii din Olt ai partidului spun că nu au stabilit încă pe cine vor susține. Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt a spus că majoritatea candidaturilor sunt slabe.


Primarii, parlamentarii, consilierii județeni și membrii Biroului politic județean ai PSD Olt sunt pe lista delegaților care vor vota sâmbătă pentru noua conducere națională a social- democraților. Președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a spus însă că organizația județeană nu a decis deocamdată pe mâna cui va merge, însă a precizat că unii candidați sunt slabi și n-au șanse să fie aleși de colegii de partid.
Dealtfel, președintele PSD Olt Paul Stănescu a precizat zilele trecute că acest congres nu ar fi trebuit să aibă loc atât de repede. Ar fi fost nevoie de o perioadă în care să se analizeze și să se stabilească cea mai bună variantă pentru ca partidul să se redreseze, după scorul obținut la alegerile europarlamentare.
În cursa pentru peședinția PSD au intrat Viorica Dăncilă, Şerban Nicolae, Ecaterina Andronescu, Liviu Pleşoianu, Ilie Rotaru, Cătălin Stoichiţă. Funcția de președinte executiv al partidului este râvnită de Daniel Suciu, Eugen Teodorovici, Daniel Florea, Sorin Bota, iar cea de secretar general de social-democrații Marius Dunca, Gabriel Petrea, Felix Stroe, Codrin Ştefănescu, Mihai Fifor, Rodica Nassar.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020