Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Paul Stănescu, demisie din conducerea PSD
07.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 313

Președintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, a demisionat din funcția de președinte executiv interimar al organizației centrale. Anunțul a fost făcut înaintea ședinței Comitetului executiv de astăzi, Stănescu precizând ulterior că a luat această decizie din motive personale.


Paul Stănescu a renunțat astăzi la funcția de președinte interimar al organizației naționale a PSD, pe care a preluat-o în data de 27 mai. El și-a anunțat demisia în prima parte a zilei, înainte de ședința Comitetului executiv al partidului. A explicat apoi care este motivul și a declarat că nu exclude candidatura sa la o funcție de vicepreședinte al PSD.
„Sunt alături de doamna prim-ministru și președintele interimar al PSD până la viitorul Congres. Am demisionat din motive personale. E posibil (n.r. să candidez) la funcția de vicepreședinte, dar în niciun caz la cea de președinte”, a afirmat Paul Stănescu, la finalul ședinței.
Acesta a adăugat că, în opinia sa președintele PSD ar trebui să fie și șeful Executivului și că o va susține în continuare pe Viorica Dăncilă pentru a ocupa funcția de președinte al partidului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE