Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Paul Stănescu, președinte executiv al PSD
28.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 327

Președintele PSD Olt, Paul Stănescu, a fost propus de colegii din organizația centrală să preia funcția de președinte executiv al partidului. Gabriela Firea a declarat îl susține pe Paul Stănescu ca președinte executiv al partidului și că această numirea ar însemna repararea unei nedreptăți care s-a produs cu câteva luni în urmă.


Liderul social democraților din Olt, senatorul Paul Stănescu, va ocupa funcția de președinte executiv al PSD. Surse din rândul conducerii partidului spun că propunerea a venit din partea premierului Viorica Dăncilă și a membrilor din conducerea partidului. Cu toții urmează să susțină această candidatură, în cadrul Comitetului Executiv al PSD din această seară. Primarul capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că numirea lui Paul Stănescu în funcția de președinte executiv al partidului reprezintă repararea unei nedreptăți. Paul Stănescu a transmis astăzi un comunicat de presă în care vorbește despre o nouă strategie de management pentru PSD.

„Votul național… a fost un semnal de alarmă pe care trebuie să-l luam foarte atent în seamă și să ne concentrăm pe un management serios în dezbaterea tuturor temelor naționale. Avem însă puterea de a reveni în topul preferințelor electoratului, pentru că PSD este un partid puternic”, a spus Paul Stănescu.
Stănescu le-a mulțumit oltenilor pentru votul majoritar acordat partidului său, la alegerile de duminică. În Olt, PSD a obținut un scor de 44,85%.

„Cu o prezență semnificativă, câștigând în peste 90% din localitățile județului, oltenii au ales să crediteze partidul nostru cu votul de încredere, reușind astfel să situeze PSD Olt pe locul al doilea în ierarhia internă a organizațiilor Partidului Social Democrat. Mulțumesc electoratului oltean pentru încrederea acordată și în acest tur de scrutin. A fost un vot mult peste media națională, cu o prezență masivă, un vot care ne onorează și ne demonstrează că stilul de campanie cu care ne-am obișnuit electoratul, o campanie corectă, bazată pe fapte, pe discuții din poartă în poartă cu fiecare alegător, fără agresivitatea pe care am văzut-o la alți competitori, este cel care i-a convins…”, a mai precizat președintele Paul Stănescu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE