Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
USR, locul III în Olt, cu 10,15%
27.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 229

Cu un procent de 10,15% din voturile oltenilor, așa cum indica numărătoarea paralelă a partidelor police, organizația din Olt a USR Plus a sărbătorit rezultatul obținut de formațiunea politică recent înființată. Președintele Silviu Anton, împreună cu membrii partidului au primit în aplauze procentul, care a fost chiar peste așteptările lor.


Aseară, la sediul Partidului USR Plus, din Slatina, președintele Silviu Anton și reprezentanți din conducerea partidului au așteptat rezultatul singurului sondaj dat publicității la închiderea urnelor.

Rezultatele oficiale au indicat însă, pentru județul Olt, un scor de 10,15% obținut de USR Plus, care a fost pe locul III în preferințele alegătorilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019