Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD, locul I în Olt, cu 42,98%
27.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1006

„Se pare că avem un eşec al managementului de partid, la nivel naţional”, a declarat președintele PSD Olt, Marius Oprescu, după anunțarea primelor rezultate ale exit-pool-ului de aseară. Liderul social democraților olteni a criticat modul în care conducerea centrală a PSD a organizat această campanie electorală și a precizat că va analiza măsurile care se impun.


Atitudine corectă și de caracter a liderilor PSD Olt, care au dorit sa lase justiția să și facă datoria, chiar dacă la nivel județean PSD Olt a avut de suferit din cauza campaniei electorale greșit gestionate la nivel central.
Președintele PSD Olt a precizat că, la nivelul județului, scorul obținut de formațiunea pe care o conduce va fi mai bun decât cel înregistrat la nivel național. În Olt, PSD a obținut un scor de 42,98% la sută, potrivit numărătorii paralele a partidelor.
Întrebat dacă îi va cere demisia lui Liviu Dragnea, Oprescu a declarat că se impune o analiză mai atentă a situației. Liderii PSD Olt au tras un semnal de alarmă încă de acum 8 luni în legătură cu modul în care este condus partidul, la nivel central. Acum însă, înainte cu o zi ca Liviu Dragnea să își afle sentința, și-au păstrat atitudinea neutră.
Liviu Dragnea a fost condamnat astăzi la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, decizia fiind definitivă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019