Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PNL, locul II în Olt, la 19% în urma PSD
27.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 288

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, împreună cu membriii formațiunii politice, au așteptat, aseară, la sediul partidului din Slatina, rezultatul exit-poll-ului, la alegerile europarlamentare. Voiculescu le-a mulțumit tuturor oltenilor care au ieșit la vot.


Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a făcut aseară primele declarații după aflarea rezultatelor exit-poll-ului de la ora 21.00. În Olt, PNL a obținut 24,17% din voturile alegătorilor, situându-se pe locul al II-lea, la o distanță de aproape 19% față de PSD, care este pe primul loc.
În județ, PNL a obținut scoruri mai mici decât PSD în mai multe localități cu primari liberali.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019